Tarieven en vergoeding

Tarieven

Alle tarieven zijn in euro's en inclusief voorbereidingstijd en materialen. 
De tarieven van mijn diensten zijn vrijgesteld van B.T.W

Kinderen: €70 per sessie van 45 minuten.
Volwassenen: €93 per sessie van 60 minuten.

 

Wij bieden voornamelijk kortdurende en ervaringsgerichte behandeling van minimaal 6 en  maximaal 15 sessies per behandelingstraject aan.

Betaling en annuleringsmogelijkheden

Facturatie vind plaats via Whatsapp met een betalingsverzoek en dienen binnen 24 uur betaald te worden. Na betaling ontvang je via de mail  een betalingsnota die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Helaas zijn wij genoodzaakt om de volgende therapie sessie die gepland staat  te annuleren wanneer de betaling niet binnen 24 uur is ontvangen. 

Graag  24 uur van te voren laten weten als je niet op de afspraak aanwezig kunt zijn.  Wanneer je niet 24 uur van te voren hebt afgezegd word 50 euro voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Dit bedrag wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vergoeding via de zorgverzekering:

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden trajecten van Joe&Co geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende zorgverzekering. Joe&Co is geregistreerd bij de beroepsvereniging voor Counsellors en die vallen onder de psychosociale of alternatieve/complementaire hulpverlening. Via https://www.abvc.nl/vergoedingenlijst/ en vergoedingen RBCZ vind je een overzicht van de vergoedingen door de verschillende zorgverzekeraars.  Dit overzicht is bedoeld als indicatie. Controleer jouw eigen polisvoorwaarden of informeer bij jouw verzekeringsmaatschappij naar de mogelijkheden. De vergoedingen kun je ook terugvinden via de zorgwijzer.

De vergoedingen vallen onder de prestatiecodes: Counselling 24506 en psychosociale therapie overige 24504. Je kunt de prestatiecodes benoemen wanneer je navraag doet bij de zorgverzekeraar. 

Persoonsgebonden Budget, PGB:

Een persoonsgeboden budget is een geldbedrag die je via de gemeente waar je woonachtig bent aan kunt vragen. Met een Pgb kun je zelf zorg, hulp en ondersteuning inkopen die je nodig hebt.

Behandeling vanuit Joe&Co kan ook middels pgb ingekocht worden.
Joe&Co begeleidt de PGB aanvraag.

Ouders/verzorgers vragen dan een pgb aan voor opvoed- en opgroeiondersteuning door een

zorgprofessional anders dan de gecontracteerde aanbieders bij hun gemeente of zorgkantoor.

Meer weten over Pgb? kijk dan hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/jeugdhulp/vraag-en-antwoord/pgb-aanvragen  

 

Om in aanmerking te komen voor behandeling bij Joe&Co is verwijzing van jouw huisarts niet nodig.