Wie zijn wij

Diana Moonen

Ik ben Toegepast psycholoog en HBO Counsellor (opleiding Stichting Counselling Nederland)  met een passie voor mens, dier en natuur en is de eigenaar van Joe&Co . Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik heb mijn droom waar kunnen maken nu ik een eigen praktijk heb, waarbij  leren en herstel in een groene omgeving een rol heeft. 

In 2008 veranderde mijn leven totaal toen mijn dochter door ziekte Niet-Aangeboren Hersenletsel opliep. Toen er na een flinke zoektocht eindelijk rust en balans was gevonden, heb ik als ervaringsdeskundige samen met Suzanne de Roos in 2015 het boek “Ik hou nog steeds van appeltaart” geschreven. Een boek over niet aangeboren hersenletsel bij kinderen en jongeren.  Ik heb geleerd dat acceptatie en loslaten niet vanzelfsprekend gaat. Het is op avontuur gaan, laten zijn zoals het is, huilen en lachen tegelijk en opkomen voor je jezelf.

Diana is SKJ geregistreerd, staat als registertherapeut ingeschreven bij de RBCZ en de ABVC (algemene beroepsvereniging voor Counselling).

Meer informatie over Diana Moonen is te vinden op haar LinkedIn

Joe

Joe is op de momenten dat het wenselijk is ondersteunend. Diana en Joe zijn een erkend team en aangesloten bij het AAI kwaliteitsregister van de AKN. Door er te zijn, samen met Joe binnen of buiten een oefening te doen of een rondje te wandelen om het gesprek op gang te brengen, levert Joe een bijdrage aan een veilig en vertrouwde omgeving.

Joe is een Australian Labradoodle. Zelfs mensen met een allergie voor honden, zijn zeer vaak niet allergisch voor een Australian Labradoodle door hun speciale vacht

Joe is intelligent, sociaal, komisch, zacht en rustig in de omgang. Hij kan goed samenwerken en laat met zijn lichaamstaal zien wat je nodig hebt. Hij is dol op hersenspelletjes en zelfgemaakte parcours. Hij vindt het leuk als je hem een boekje voorleest, dan komt hij naast je liggen. Het allerliefst speelt Joe met zijn bal. Zijn favoriete fruit is mandarijn, maar ook groente zoals sperziebonen en broccoli vind hij heerlijk om te eten.

Ingrid Gerritsen

Ik ben gediplomeerd Equine Assisted Coach, ofwel ik coach mensen met behulp van paarden. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Ik ben heel mijn leven al een gepassioneerd paardenliefhebster en ik ben sinds 2014 de gelukkige eigenaar van mijn paard Jewel. In 2011 ben ik in aanraking gekomen met Natural Horsemanship en leerde hoe ik de lichaamstaal van een paard kon lezen en kon toepassen, waardoor er een natuurlijke band tussen mens en paard ontstaat. Ik wilde hier graag meer mee gaan doen, wat heeft geresulteerd dat ik de opleiding Equine Assisted Coach level 1 en 2 aan de Keulseweg heb gevolgd. 

Ingrid is geregistreerd bij CAT (Collectief therapeutschap/erkenning), GAT (Geschillen registratie rijk erkende Wkkgz-geschilleninstantie, klacht- en tuchtrecht) en KREAC (Kwaliteitsregister voor de Equine Assisted Coach).

Jewel

Jewel is 20 jaar en haar ras is een Americain Paint Horse. Ze staat met 8 kuddegenootjes in een Paarden Paddock Paradise (natuurlijk houden van paarden) in Barendrecht. Hier wordt de natuurlijke habitat van de paarden zoveel mogelijk nagebootst; 24/7 buiten, veel ruimte, schuilstallen, veel voerplekken, in de zomer op de wei en gezellig in een kudde. Jewel is een lief, rustig paard en is een aantal jaar ingezet als lespaard voor volwassenen en kinderen voor lessen in Natural Horsemanship. Jewel houdt van chillen in het zonnetje en lekker buiten wandelen of een ritje maken. Ze is grappig en kent de veel trucjes zoals haar emmer terugbrengen als ze klaar is met eten of kusjes geven, maar reageert ook mijn lichaamstaal als ze moet stoppen of achteruitlopen. Ze is heel slim en doet alles voor iets lekkers.