Wie zijn wij

Diana Moonen

Ik ben Toegepast psycholoog en HBO Counsellor (opleiding Stichting Counselling Nederland)  met een passie voor mens, dier en natuur. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik heb mijn droom waar kunnen maken nu ik een eigen praktijk heb, waarbij  leren en herstel in een groene omgeving een rol heeft. 

In 2008 veranderde mijn leven totaal toen mijn dochter door ziekte Niet-Aangeboren Hersenletsel opliep. Toen er na een flinke zoektocht eindelijk rust en balans was gevonden, heb ik als ervaringsdeskundige samen met Suzanne de Roos in 2015 het boek “Ik hou nog steeds van appeltaart” geschreven. Een boek over niet aangeboren hersenletsel bij kinderen en jongeren.  Ik heb geleerd dat acceptatie en loslaten niet vanzelfsprekend gaat. Het is op avontuur gaan, laten zijn zoals het is, huilen en lachen tegelijk en opkomen voor je jezelf.

 

Diana is SKJ geregistreerd, staat als registertherapeut ingeschreven bij de RBCZ en de ABVC (algemene beroepsvereniging voor Counselling).

 

Meer informatie over Diana Moonen is te vinden op haar LinkedIn

Over Joe

In de praktijk is onze trouwe hond Joe aanwezig. Joe is op de momenten dat het wenselijk is ondersteunend. Diana en Joe zijn een erkend team en aangesloten bij het AAI kwaliteitsregister van de AKN. Door er te zijn, samen met Joe binnen of buiten een oefening te doen of een rondje te wandelen om het gesprek op gang te brengen, levert Joe een bijdrage aan een veilig en vertrouwde omgeving.

Joe is een Australian Labradoodle. Zelfs mensen met een allergie voor honden, zijn zeer vaak niet allergisch voor een Australian Labradoodle door hun speciale vacht

Joe is intelligent, sociaal, komisch, zacht en rustig in de omgang. Hij kan goed samenwerken en laat met zijn lichaamstaal zien wat je nodig hebt. Hij is dol op hersenspelletjes en zelfgemaakte parcours. Hij vindt het leuk als je hem een boekje voorleest, dan komt hij naast je liggen. Het allerliefst speelt Joe met zijn bal. Zijn favoriete fruit is mandarijn, maar ook groente zoals sperziebonen en broccoli vind hij heerlijk om te eten.