Vida Weerbaarheidstraining

Leren door te doen

Vida is een weerbaarheidstraining (Rots&Water/Haptonomie), geschikt voor kinderen en jongeren die meer zelfvertrouwen willen. In deze training word onder andere gewerkt aan het bouwen van vertrouwen, opkomen voor jezelf en grenzen aangeven. Dit doen we door samen met coach hond Joe oefeningen te doen, zoals stevig staan en de strand en tunnel houding. Joe laat tijdens deze oefeningen welk effect jouw gedrag heeft, zodat je gedachtes, gevoelens en lichaamssignalen bij jezelf en andere beter leert kennen.

Totaalpakket

De duur van een complete Vida training is 8 weken.
De groepsgrootte bedraagt maximaal 4 deelnemers.
De weerbaarheidstraining is een totaalpakket van €185,- (incl. btw).
Dit pakket bestaat uit een intakegesprek, 8 lessen van 45 minuten, online tussen – en eindevaluatie met deelnemer en ouders/verzorgers. 

Financiën en werkwijze

Als je wilt  weten hoe onze diensten gefinancierd kunnen worden dan kun je dit lezen onder het kopje praktijk informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.  Op de pagina werkwijze en werken met de hond is te lezen hoe wij te werk gaan. Na inschrijving vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats.  Je ontmoet Joe de hond en er wordt besproken hoe de Vida training jou kan helpen.